Uutislähetyksissä sattuu ja tapahtuu – ”Koko Kalifornia piereskelee”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suorissa televisiolähetyksissä tapahtuu paljon sellaisia asioita, joita ei voida aina ennalta arvata. Hauskimmat virheet tapahtuvat monesti uutislähetyksissä, koska yllättävät sattumat ja käänteet muuttavat helposti vakavankin uutisen luonteen koomiseksi.

Nyt News Be Funny -kanava on julkaissut huvittavan YouTube-videon, jossa nähdään kooste uusimmista ja hauskimmista uutislähetyksissä tapahtuneista vahingoista, joita toimittajille on käynyt elokuun aikana. Hauskoja vahinkoja näyttää tapahtuvan sekä käsikirjoitetuissa uutislähetyksissä studiotiloissa että kenttätyöskentelyn aikana suorissa lähetyksissä.

Yli kymmenen minuuttia kestävän videon aikana toimittajien sanat menevät toisinaan sekaisin ja he sanovat suorassa lähetyksessä kesken uutisen jotakin, joka voi kuulostaa lähes sopimattomalta. Yksi hauskimmista mokista tapahtui uutistoimittajalle, joka kertoi koko Kalifornian piereskelevän kun hänen piti sanoa, että Kalifornia on tulessa.