Emily Ratajkowski kuumassa elokuvaroolissa – tässä esimakua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emily Ratajkowski tunnetaan tällä hetkellä yhtenä kuumimmista nimistä alusvaate- ja bikinimallien joukossa. Nyt 27-vuotias kaunotar tullaan näkemään myös valkokankaalla uudessa Cruise-nimisessä elokuvassa.

Emily Ratajkowski on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Uudessa Cruise-elokuvassa Ratajkowski on päässyt kuitenkin vakuuttavaan naispääosaan.

Cruisessa Ratajkowski esittää juutalaista Jessicaa, joka on hyvässä yliopistossa opiskeleva kiltti tyttö normaalisti, mutta viettelevä Franchesca kesälomallaan.

Jessica ajautuu kuumaan suhteeseen italialaisen Gion kanssa ja saa pahan pojan rakastumaan itseensä. Elokuva sijoittuu vuoteen 1987, mikä näkyykin elokuvan puvustuksessa ja autoissa hyvin selvästi.