Koululaisten mokat videolle – huvittava videokooste

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube-sivusto on pullollaan mitä hauskimpia videoita, joissa kuvaajat ovat onnistuneet taltioimaan uskomattomia mokia kamerallaan. Tällä kerralla videoiden päätähtinä nähdään lapset, jotka ovat aloittaneet koulutaipaleensa.

Tänäkin syksynä moni innokas uusi oppilas on aloittanut koulun ja suuri määrä ei niin innokkaita koululaisia on jatkanut opin tietään ylemmillä luokilla. Koulu ja siihen liittyvä arki näyttää alkaneen monissa erilaisissa tunnelmissa, joista nähdään nyt hauskoja palasia videokoosteen muodossa.

Kyoot-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa nähdään hauskoja tilanteita, joita kouluun palaaminen on aiheuttanut. Videolla nähdään sekä pieniä että hieman vanhempiakin lapsia, joille on sattunut koulun merkeissä hauskoja kommelluksia.