Kylie Jenner uhkeana neonväreissä – mekko nuolee vartaloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen kuopus Kylie Jenner solmi hetki sitten yhteistyösopimuksen Adidas-urheiluvaatemerkin kanssa. Sopimuksen tiimoilta nainen on nähty viime aikoina hieman sporttisemmissa asuissa, mutta nyt Jenner päätti pukea ylleen jälleen korkokengät ja tiukan pikkumekon.

Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa naisella on yllään huomiota herättävän kirkas oranssi mekko. Neonvärisenä hohtava spagettiolkaiminen mekko istuu naisen ylle erinomaisesti ja korostaa upeasti 21-vuotiaan kaunottaren muodokasta vartaloa.

Kirkkaat neonvärit näyttävät olevan tällä hetkellä muutenkin Kylie Jennerin suosiossa. Aiemmin realitytähti julkaisi kaksi suloista kuvaa, joissa nähdään miten hän viettää laatuaikaa aurinkotuolissa pienen Stormi-tyttärensä kanssa. Kuvissa Jennerillä on yllään neonkeltaiset bikinit, jotka loistivat kilpaa kirkkaan auringon kanssa.

View this post on Instagram

maaamaa shark dooo doo doo dooo

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

waiting for my baby to wake up like.. 🧡

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

💛☀️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on