Kuollut räppäri Mac Miller oli pahassa päihdekierteessä – Ariana Grande jätti huumeiden vuoksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka yhdysvaltalainen hiphop-tähti Mac Miller löydettiin kuolleena kotoaan Yhdysvalloissa. Hänen ystävänsä oli löytänyt räppärin elottomana ja soittanut hätänumeroon. Miller todettiin kuolleeksi ensihoitajien toimesta jo paikan päällä.

Kuolinsyyksi epäillään tällä hetkellä huumeiden yliannostusta. Parhaillaan spekuloidaan kiivaasti siitä oliko kyseessä itsemurha vai vahinko.

Miller on puhunut viime vuosina haastatteluissa avoimesti vakavasta päihdeongelmastaan ja ahdistuksestaan. Muutama päivä aiemmin hän julkaisi videon, jossa kuultavassa kappaleessa kerrotaan kuolemasta. Vielä ei ole tiedossa löytyikö Millerin kotoa itsemurhaan viittaavaa jäähyväisviestiä tai vastaavaa. Poliisi tutkii kuolemantapausta.

Mac Miller kuvattuna New Yorkissa kolme viikkoa sitten 18. elokuuta 2018. Kuva: Splash

Päihdekierre on aiheuttanut Millerin elämässä monenlaisia ongelmia, sillä toukokuussa hänen lähes kaksivuotinen suhteensa poptähti Ariana Grandeen päättyi päihteiden takia. Grande paljasti, että syy eroon oli räppärin päihteiden käyttö. Ariana kuvaili seurustelun olleen liian raskasta, koska hän ei halunnut olla lapsenvahti aikuiselle miehelle.

Viime keväänä Mac Miller jäi kiinni törkeästä rattijuopumuksesta ja kolaripaikalta pakenemisesta kolaroituaan autonsa umpihumalassa Los Angelesissa. Miller ajoi autonsa päin sähköpylvästä ja pakeni paikalta ystävänsä kanssa jalkaisin. Poliisi pidätti räppärin myöhemmin tämän kotoa.