Nämä kauneusneuvot Kylie Jenner aikoo antaa tyttärelleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner sai esikoisensa Stormin hänen poikaystävänsä Travis Scottin kanssa noin seitsemän kuukautta sitten. Kylie Jenner esiintyy nyt Australian Voguen kannessa ja kertoo lehden kuvaamalla videolla millaisia kauneuteen liittyviä neuvoja ja ajatuksia hän haluaisi jakaa oman tyttärensä kanssa.

Kylie Jenner kertoi Voguelle haluavansa välittää Stormille sellaisen ajatuksen kauneudesta, että tytär saa olla täysin sellainen kuin hän itse haluaa. Kylie toivoo, että Stormi olisi kokeilunhaluinen ja huoleton oman tyylinsä etsimisen suhteen eikä ottaisi siitä liikaa mitään paineita.

Kylie Jenner kokee itse olleensa kaikista itsevarmin lapsena kun hänellä ei ollut mitään huolia tai ulkonäköpaineita. Naisen mielestä itsevarmuus on kaikista kauneinta ja hän on sitä mieltä, että hän on itse löytänyt oman sisäisen kauneutensa hänen oman perheensä kannustamana.