Nicki Minaj nosti kurvinsa pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu artisti Nicki Minaj on parhaillaan pitkästä aikaa sinkku. Nainen on elänyt koko elämänsä ajan aina pitkissä parisuhteissa, ja on vasta nyt alkanut 35-vuotiaana oppimaan millainen hän on ilman miestä.

Eilen Minaj vieraili New Yorkissa Harper’s BAZAAR -lehden järjestämässä ICONS By Carine Roitfeld -tilaisuudessa, jonne hän asteli upeassa tiikerikuvioisessa iltapuvussa. Asun yläosa korosti upeasti poptähden muhkea povea.

Nicki Minaj oli aiemmin kolmessa pitkässä parisuhteessa ilman taukoja. Ensimmäinen kesti kuusi vuotta, toinen 12 vuotta ja kolmas kaksi vuotta. Tällä hetkellä räppäri nauttii siitä, että hän ei ole tilivelvollinen kenellekään. Nicki Minaj on oppinut rakastamaan itseään eikä aio enää elää miellyttääkseen miehiä.

Aiemmin Minaj kertoi, että jos mies ei pysty tyydyttämään hänen tarpeitaan, hän saa luvan lähteä. Mikäli mies on paikalla jatkuvasti, seksiä ei tarvitse harrastaa koko ajan. Jos tilanne on kuitenkin se, että Minaj näkee miestä vain kaksi kertaa viikossa, miehen tulee rakastella Minajin kanssa kolme kertaa illassa tai hän saa luvan poistua naisen elämästä.

Splash
Splash
Splash
Splash