Cara Delevingne iski vaalean näyttelijättären – tapailee nyt Ashley Bensonia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli Cara Delevingne tunnetaan näyttävän ulkonäkönsä lisäksi myös monilahjakkuutena, joka on tavoitellut laulajan uraa ja näytellyt muutamissa elokuvarooleissakin. Delevingne tunnettiin kauan pitkistä hiuksistaan, mutta nyt nainen on jo jonkin aikaa viihtynyt lyhythiuksisena.

Avoimesti bi-seksuaali brittimalli Cara Delevingne nähtiin maaliskuussa kuhertelemassa Michael Jacksonin tyttären, Paris Jacksonin kanssa. Nyt 26-vuotias nainen on kuitenkin alkanut tapailemaan 28-vuotiasta näyttelijää Ashley Bensonia.

Ashley Benson on tunnettu etenkin Valehtelevat viettelijät -televisiosarjasta, jossa hän on näytellyt Hanna Marinin roolia jo seitsemän vuoden ajan. Benson ja Delevingne on Women’s Health -sivuston mukaan nähty tänä vuonna huhtikuusta lähtien useaan otteeseen yhdessä käsikkäin.

View this post on Instagram

Eloise x 3

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

View this post on Instagram

Chop chop

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on