Fitnesstähden ennen ja jälkeen -kuvat – uskomaton muutos 7 kuukaudessa

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen fitnesstähti ja kunto-ohjaaja Emily Skye on toiminut pitkään monien ihmisten tukena elämänmuutoksen keskellä ja antanut miljoonille myös inspiraatiota hänen fitness-aiheisten kuviensa avulla. Skye on kahdeksan kuukautta sitten synnyttänyt esikoisensa, minkä jälkeen hänen seuraajansa ovat päässeetkin todistamaan itse fitnesstähden omaa laihdutusprojektia.

Emily Skye julkaisi aiemmin hänen Instagram-kanavallaan rehellisen kuvakollaasin, jossa nähdään millainen vaikutus raskaudella oli hänen vartaloonsa. Nyt nainen on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvaparin, jossa nähdään hänen tämänhetkinen kuntonsa.

Kuvissa nähdään miltä Emily Skye näytti kuusi viikkoa synnytyksen jälkeen ja miltä hän näyttää nyt kun synnytyksestä on kulunut kahdeksan kuukautta. Nainen on onnistunut karistamaan raskauden aikana kertyneet kilot ja saamaan lihaksikkaan vartalonsa takaisin lähes ennalleen.

Emily Skye kertoo kuvaparin yhteydessä, että monilla ihmisillä on ollut paljon mielipiteitä sen suhteen tuleeko Skye koskaan palautumaan raskauden aikana muuttuneesta vartalostaan. Skye ei kuunnellut kommentteja ja kehottaa myös muita naisia olemaan antamatta liikaa painoarvoa ihmisille, jotka arvostelevat heidän edistymistään tai tavoitteitaan.

https://www.instagram.com/p/BmtJ1JKl0XL/?hl=en&taken-by=emilyskyefit