Fitnesstähden ennen ja jälkeen -kuvat – uskomaton muutos 7 kuukaudessa

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen fitnesstähti ja kunto-ohjaaja Emily Skye on toiminut pitkään monien ihmisten tukena elämänmuutoksen keskellä ja antanut miljoonille myös inspiraatiota hänen fitness-aiheisten kuviensa avulla. Skye on kahdeksan kuukautta sitten synnyttänyt esikoisensa, minkä jälkeen hänen seuraajansa ovat päässeetkin todistamaan itse fitnesstähden omaa laihdutusprojektia.

Emily Skye julkaisi aiemmin hänen Instagram-kanavallaan rehellisen kuvakollaasin, jossa nähdään millainen vaikutus raskaudella oli hänen vartaloonsa. Nyt nainen on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvaparin, jossa nähdään hänen tämänhetkinen kuntonsa.

Kuvissa nähdään miltä Emily Skye näytti kuusi viikkoa synnytyksen jälkeen ja miltä hän näyttää nyt kun synnytyksestä on kulunut kahdeksan kuukautta. Nainen on onnistunut karistamaan raskauden aikana kertyneet kilot ja saamaan lihaksikkaan vartalonsa takaisin lähes ennalleen.

Emily Skye kertoo kuvaparin yhteydessä, että monilla ihmisillä on ollut paljon mielipiteitä sen suhteen tuleeko Skye koskaan palautumaan raskauden aikana muuttuneesta vartalostaan. Skye ei kuunnellut kommentteja ja kehottaa myös muita naisia olemaan antamatta liikaa painoarvoa ihmisille, jotka arvostelevat heidän edistymistään tai tavoitteitaan.

View this post on Instagram

People said things like: “Your body is ruined now” “You’ll never be the same” “Let’s see what happens to your body once you have a baby” “You’ll bounce back” Bla bla bla. . People always have something to say and there will always be naysayers so you should stop listening to them. I’m happy, I feel great, and I’m getting fitter and stronger every day. . I’m absolutely blown away by my body because it grew a human and is still making food for that human. 🙌🏼😃 . Guess what else! I actually love my body more than ever now (so does @recdedmond 😜) and I’ve never felt more confident. . Love yourself no matter what, choose to be your best and never doubt yourself – you most certainly can look and feel amazing whether you’ve had a baby or not! 😘 . . #8monthspostpartum

A post shared by EMILY SKYE (@emilyskyefit) on