Huulitäytteet eivät ole enää trendikkäitä – Kylie Jenner aloitti ryhtiliikkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner oli pitkään tunnettu hänen pulleista huulistaan, jollaisia monet nuoret naiset yrittivät kopioida. Jenner sai aikaan suurten huulien trendin, joka näkyi täyteainepistosten suosiossa ja meikkityylissä, jossa huulet rajataan huultenrajauskynällä reilusti omia huulia suuremmiksi.

Kylie Jenner yllätti kaikki poistamalla täyteaineet huulistaan hänen esikoisensa Stormin synnyttyä. Nyt moni muu nainen on seurannut jälleen 21-vuotiaan naisen esimerkkiä ja käynyt myös poistattamassa omat täytteet huulista ihastellessaan tähden luonnollisempaa tyyliä.

Kauneuskirurgi Nyla Raja kertoi Daily Mail -sivustolle, että naiset näyttävät seuraavan Kylie Jennerin antamaa esimerkkiä, sillä yhä useampi saapuu hänen vastaanotolleen ja pyytää, että täyteaineet liuotetaan huulista pois.

Luonnollisempi tyyli on selvästi Rajan mukaan tulossa muotiin, mikä on varmasti nuoria naisia ja teini-ikäisiä tyttöjä ajatellen hyvä asia.