Maailman kaunein vihreä tee? Teekuppiin avautuu upea kukka

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vihreän teen ja etenkin matcha-teen on huomattu kiihdyttävän aineenvaihduntaa, minkä vuoksi ne ovatkin monien laihduttajien päivittäisessä käytössä. Moni suosii vihreää teetä myös siksi, että siinä ei ole niin paljon tai lainkaan kofeiinia eikä se värjää hampaita niin paljon kuin musta tee.

Nyt videolla nähdään upea Flora Tean valmistama vihreä tee, joka tekee teen nauttimisesta herkullisuuden lisäksi myös visuaalisen kokemuksen. Teepussin sijaan lasin pohjalle asetetaan teepallo, jonka päälle kaadetaan kuumaa vettä. Kun pallo pääsee kosketuksiin veden kanssa, se avautuu.

Pallon sisältä teekupin pohjalle avautuu kauniita teelehtiä ja kukkia, jotka vapauttavat kukkaista vihreän teen makua veden sekaan. Teepallon avautumisessa kestää noin minuutti, minkä jälkeen tee on valmista nautittavaksi.

Floral Tea Blooms Into Flower In Glass

This floral green tea blooms into a flower in your glass. 🍵

Publiée par CREATIVE IDEAS INSIDER sur Vendredi 17 août 2018