Mies uurasti pelastaakseen kissan kaivosta – kissan reaktio yllätti kaikki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan uteliaat eläimet löytävät itsensä sellaisesta pulasta, josta ne voivat päästä pois vain ihmisten avulla. Tämän vuoksi moniin pelastuslaitoksen arkisiin tehtäviin kuuluukin koti- ja villieläinten pelastaminen erilaisista vaikeista paikoista.

Nyt YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa mies yrittää pelastaa kissan, joka on pudonnut melko syvään kaivoon. Kaverukset kuvaavat vierestä kun mies asettelee kaivoon tikapuut ja alkaa laskeutumaan kaivoon niiden avulla.

Kissa on ilmeisesti villi koska se pelästyy kaivoon laskeutunutta miestä kuin hän olisi kissan pahin vihollinen. Ennen kuin mies huomaakaan, pulaan joutunut kissa laittaa turbovaihteen päälle ja juoksee pystysuoraa kaivon seinämää pitkin ylös kaivosta päästäkseen miestä pakoon.