Miten tämä on mahdollista? Mies osaa puhua takaperin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisten omituiset kyvyt nousevat keskustelun aiheeksi, kun katsoo ja kuuntelee koomikkokaksikko Hamish Blaken ja Andy Leen videon takaperin puhuvasta miehestä. Hamish & Andy -nimisen podcast-ohjelmassa testattiin miehen taitoa käytännössä.

Australialaiset koomikot olivat päättäneet panna takaperin puhuvan miehen todelliseen testiin. He antoivat herralle kolme täysin sattumanvaraisesti valittua lausetta, jotka miehen piti sanoa heille takaperin. Tulos tarkastettiin myöhemmin nauhalta.

Uskomaton lopputulema oli se, että mies todellakin osaa puhua väittämänsä mukaan takaperin. Miehen kyky saa aivokäyrät karrelle, koska hän suoriutuu jopa englantilaisittain vaikeasti lausuttavista sanoista kiitettävin arvosanoin. Eikä mies mieti vastauksiaan muutamaa sekuntia kauempaa.