Treffisivusto paljasti: Näin monet treffit tarvitaan ennen seksiä

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Treffipalvelu Plenty of Fish on selvittänyt brittiläisten käyttäjiensä treffailuun liittyvää statistiikkaa. Tulosten perusteella treffikumppani saa suudelman vasta toisilla treffeillä ja sänkyyn mennään vasta sitten, kun henkilö on tavattu neljä kertaa.

Treffikulttuuria ammentava tutkimus osoittaa, että henkilöt kiinnostuvat enemmän vaikeasti tavoiteltavissa olevista deiteistä. Toisin sanoen jopa liiallinen viestittely tai innokas vastaaminen voivat johtaa treffailun loppumiseen.

Mikäli suhde jatkuu, virallistetaan seurustelu keskimäärin yhden kuukauden ja 23 päivän tapailun jälkeen.

Plenty of Fish -treffipalvelun tiedottaja kertoo, että sovellus on luonut käyttäjiensä tueksi oppaan parisuhteen muodostamista varten.

Route to Romance Guide kertoo muun muassa sopivimmat ajankohdat erilaisten merkkipaalujen saavuttamiseen suhteessa. Tällöin henkilöiden ei tarvitse stressata siitä, koska toisen osapuolen viesteihin voi vastata tai pyytää häntä kanssaan treffeille.