Fitnessfanaatikko sai kaksoset – oppi elämään muuttuneen vartalon kanssa

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Terveys- ja kuntovalmentaja Kylee Austin on pitänyt aina erinomaista huolta vartalostaan. Kun hän synnytti kaksoset, huomasi hän vatsan alueensa jääneen pysyvästi arpiseksi ja löysäksi. Nyt entinen bikinibeibe esittelee paljasta vatsaansa ylpeänä.

Amerikan Arixonasta kotoisin oleva 30-vuotias Kylee Austin sai runsaasti arvostelevia kommentteja osakseen julkaistuaan ensimmäisen raskauden jälkeisen vatsakuvan nettiin.

Ihmiset haukkuivat hänen kehoaan. Löysää nahkaa, erkaantuneita vatsalihaksia ja raskausarpia on mahdoton saada pois treenaamalla. Kylee halusi kuitenkin näyttää koko maailmalle, että kauneus ei ole pelkästään täydellisen ulkonäön saavuttamista.

Nainen myöntää kauneuskäsitysten muuttuneen kaksosten synnyttämisen jälkeen. Aiemmin litteä ja sielä vatsa oli muuttunut terveenä maailmaan saapuneiden lasten myötä melkoisesti. Nyt nainen osoittaa esimerkillään, että äitiys on kokonaisvaltaisesti naista muuttava elämäntapahtuma ja kaikkien olisi oltava ylpeitä saavutuksistaan.