Huippumallin bileasussa kuin ikkuna rintamukseen – tätä ei Suomessa nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien sarjaan kuuluu monia kaunottaria, jotka eivät viihdy kovin hyvin kohuotsikoissa eivätkä paparazzikuvissa. Eräs heistä on Joan Smalls, joka ei ole maailmanlaajuisesta menestyksestään huolimatta tuttu kovin monille. Hän on kuitenkin hiljalleen raivannut tiensä supermallien raskaaseen sarjaan.

Nyt Smalls on kuvattu saapumassa Harper’s Bazaar -lehden järjestämiin julkkisjuhliin New Yorkissa. Hän oli pukeutunut juhliin upeaan asuun, jonka etumuksessa oli kuin näyteikkuna hänen rintamukseensa.

29-vuotias Joan Smalls Rodríguez on Puerto Ricosta kotoisin oleva supermalli, jonka talouslehti Forbes listasi vuonna 2013 maailman kahdeksanneksi parhaiten palkatuksi supermalliksi. Smalls on poseerannut menestyksekkäällä urallaan muun muassa Estee Lauderin mainoskampanjassa ja arvostetun Elle-muotilehden kannessa.

Splash
Splash
Splash