Kimi Räikkösen palkinto päätyi Rianna-tyttären leluksi – ihastuttava video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formula 1 -maailman koko kuluneen vuoden suurin kohu on syntynyt Kimi Räikkösen jatkosta formuloissa. Asiasta on levinnyt verkossa toinen toistaan hurjempia huhuja, joiden mukaan Räikkönen olisi saamassa lähtöpassit Ferrarilta tai vaihtoehtoisesti jäämässä talliin.

Kimi itse on pitänyt tapansa mukaan pään kylmänä, eikä ole kommentoinut tilannetta lainkaan. Kohu ei näy myöskään hänen sosiaalisen median kanavissaan, joissa on viime päivinä nähty esimerkiksi leppoisia lapsuuskuvia. Nyt F1-organisaatio on julkaissut hellyttävän videon Kimin ja Mintun Rianna-tyttärestä.

Räikkönen ajoi reilu viikko sitten upeasti paalupaikalle Ferrarin kotiradalla ja sai sen ansiosta itselleen nimetyn Pirelli Pole Position Award -palkinnon. Nyt videolla nähdään miten isän palkinto on päätynyt tyttären leluksi. Pyörivä rengas sopiikin mainiosti pikkuisten leluksi.