Lindsay Lohan suunnittelee lomakeskusta Dubaihin – saari olisi nimeltään Lindsayland

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hiljaiseloa julkisuudesta pitänyt 31-vuotias Lindsay Lohan on aloittanut uuden uran ravintolabisneksen parissa. Hän on muun muassa antanut suostumuksensa Mykonosin saarella sijaitsevalle yökerholle, että baari saa käyttää nimeä Lohan Beach House.

Nyt Lindsay Lohan suunnittelee omaa nimeä kantavan matkailusaaren avaamista. Nainen paljasti aikeensa sosiaalisessa mediassa lataamalla kuvan Lindsayland-projektistaan. Tarkoituksena olisi rakentaa Dubaihin naisen nimellä varustettu saariresortti. Suunnitelmat poistettiin Instagramista pian päivityksen jälkeen, Arabian Business uutisoi.

Päihdeongelmista kärsinyt Lindsay Lohan on kertomansa mukaan löytänyt rauhan elämäänsä muutettuaan pois Yhdysvalloista. Nainen on kiertänyt viime vuosina ympäri maailmaa. Hän suunnittelee paluuta televisioon oman ravintolabisnekseen keskittyvän realitysarjan avulla. Hän on lainannut nimeään myös Ateenassa ja Rhodoksella sijaitseville baareille.