Nerokasta! Sukkakone pukee ja riisuu sukat

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osa sairauksista voi tehdä liikkumisesta ja tavallisista päivittäisistä askareista hankalaa. Esimerkiksi sukkien pukeminen voi olla mahdotonta ihmisille, jotka eivät taivu kunnolla jalkoihinsa. Tähän on nyt apua.

Sockzy-niminen kone on uutuuskeksintö, jonka avulla voi pukea ja riisua sukkia. Sukka pujotetaan koneen ympärille, joka pukee vaatekappaleen jalkaan. Sukka sujahtaa kätevästi omalle paikalleen ilman, että ihmisen tarvitsee kumartua tai nostaa jalkaansa ylös.

Saman laitteen mukana tulee myös uloke, jonka avulla sukan voi riisua jalasta. Uloketta voi käyttää kenkälusikan tavoin jalkineiden riisumisen apuna. Sockzy maksaa alle 20 euroa Blue Crate -verkkokaupassa.

🎥 S1 EP15: Sockzy

This new device will help you put on and take off your socks 😂💅Get yours here ➡️ http://bluecrate.com/ineedsockzy

Publiée par I Need This sur Vendredi 24 août 2018