Nick Jonas ja Priyanka Chopra keksivät härskin lyhenteen itsestään – ei sovi lapsille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Intialainen näyttelijä ja Miss Maailma -tittelin voittanut Priyanka Chopra iski viime vuonna ystävänsä esittelemänä silmänsä Jonas Brothers -yhtyeestä tunnettuun laulajaan Nick Jonasiin. Nyt pariskunta on edennyt suhteessaan seuraavalle tasolle ja mennyt kihloihin.

35-vuotias Priyanka Chopra iski silmänsä 25-vuotiaaseen Nick Jonasiin viime vuoden Met Gala -tapahtumassa. He alkoivat kuitenkin seurustelemaan vasta tänä keväänä ja päättivät mennä jo viiden kuukauden yhdessäolon jälkeen kihloihin. Pariskunta on keksinyt itselleen myös oman lyhenteen heidän nimistään.

Nick Jonas kertoi Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa vieraillessaan, että monien muiden julkkisparien tavoin myös heillä on oma pariskuntanimi. Nick kertoi Priyankan erityisesti pitävän heidän etunimiensä yhdistelmästä: ”Prick”, vaikka se vapaasti suomennettuna tarkoittaakin mulkvistia.