Miss Suomi 2011 Pia Lamberg kuin supermalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista naiskauneutta ei kovin usein noteerata kansainvälisissä medioissa, vaikka samaan aikaan kaikkien naapurimaiden supermalleja ihaillaan esimerkiksi bikinikuvissa. Viime vuosina uraa maailmalla on kuitenkin tehnyt suomalainen missikaunotar Pia Lamberg.

Viime päivinä Pia Lamberg on julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa useita todella upeita kuvia, joissa hän poseeraa bikineissä. Kuvien perusteella suomalaiskaunotar ei jää lainkaan maailmanluokan bikinimalleille. Kuvat on ikuistettu Yhdysvalloissa eri puolilla Kaliforniaa.

View this post on Instagram

🐚🐚🐚

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

View this post on Instagram

☀️☀️☀️

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.