Sara Sieppi pulahti bikineissä uimaan – ja julkaisi upean kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Sara Sieppi on ollut viime päivinä kohun keskiössä, kun toimittaja Maria Veitola käyttäytyi häntä kohtaan poikkeuksellisen halventavasti suoran televisio-ohjelman haastattelussa. Nyt Sara on ehtinyt nauttimaan Hotel & Spa Resort Järvisydämen tunnelmasta.

View this post on Instagram

#eveningdip 💦

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Upean lomakohteen seesteinen tunnelma ei ole kuitenkaan hälventänyt Veitolan törkeän käytöksen aiheuttamaa mielipahaa. Sara ei suinkaan ole ainoa, joka on joutunut samanlaiseen tilanteeseen.

– Maria Nordin sanoi myös että hänet laitettiin ansaan. Olen huomannut että herkkiin ja valoisiin ihmisiin aina hyökätään, mutta olkaamme valon sotureita ja taistelkaa negatiivisia ihmisiä ja demoneita vastaan, Sara Sieppi toteaa kuvansa yhteydessä.

– Olen itse myös herkkä ja mun perheenjäsenet on aika kapeakatseisia ja negatiivisia, toivottavasti muuttuu, sulla oli jotain sattunut perheessä, rakkautta ja jaksamisia sinne. Itse olen alkanut lukea raamattua, eli tie, totuus ja elämä sekä monta vuotta seurannut vaihtoehtomedioita, totuus tulee ilmi tästä maailmasta joku päivä, valheet paljastuu hehe.