Sulhanen yllätti morsiamen tanssiesityksellä – dinosaurusten kanssa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa häissä järjestetään nykyään ohjelmaa myös avioparin puolesta. Avioparin ohjelmanumero voi olla tuoreelle aviopuolisolle esitetty laulu tai vaikkapa hieman modernimpi tanssiesitys. Tällä kerralla sulhanen päätti yllättää sekä vieraat että morsiamen.

Sulhanen oli harjoitellut häihin hauskan ohjelmanumeron ystäviensä kanssa. Hän päätti laittaa itsensä likoon ja esittää häissään tuoreelle morsiamelleen tanssin neljän dinosaurukseksi pukeutuneen bestmaninsa kanssa.

Videolla nähdään huikea tanssiesitys, jossa joukko dinosauruksia ja sulhanen tanssii ylättyneelle morsiamelle. Esityksestä näytti morsiamen lisäksi nauttivan myös muu juhlaväki, joka hurrasi ja taputti sulhaselle ja muille tanssijoille esityksen aikana.