Teiniäidin exä pahoinpiteli naisen – joutumassa vuosiksi vankilaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan esittämässä realitysarja Teen Mom 2:ssa esiintyvä Jenelle Evans oli taannoin naimisissa Courtland Rogersin kanssa. Mies on pidätetty kolmannen kerran tänä vuonna. Hän on pahoinpidellyt naista.

TMZ-lehden mukaan Jenelle Evansin ex-mies Courtland Rogers on pidätetty pahoinpitelystä ja hän istuu parhaillaan kaltereiden takana 100.000 dollarin suuruista takuusummaa vastaan.

Hän tuli viisi kuukautta sitten isäksi nykyisen vaimonsa Lindsey Reneen kanssa. Pariskunta sai Camryn-nimisen pojan.

Tiedossa ei ole, onko pahoinpitelyn kohteena ollut Courtland Rogersin vaimo. Nainen on kuitenkin poistanut Twitter-tilinsä kohun myötä. Lindseyn tai hänen ja Courtland Rogersin pojan hyvinvoinnista ei ole annettu tietoja julkisuuteen.