Keith Urban hämmästyi – fani heitti tekojalan lavalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Nicole Kidmanin kanssa 12 vuotta naimisissa ollut muusikko Keith Urban kertoo erikoisesta kohtaamisesta kesken keikan. Yleisössä ollut fani halusi nimikirjoituksen jalkaansa. Fanilla oli tekojalka.

– Tämä tapahtui keikalla vuosia sitten, kun eräs huusi yleisöstä: ”Panetko nimikirjoituksen jalkaani?”, ja pidin tilannetta hauskana ja vastasin: ”Tule tänne, niin kirjoitan nimmarin jalkaasi!”, 50-vuotias Keith Urban muistelee The Kyle and Jackie O Show’ssa.

Sen sijaan, että fani olisi noussut lavalle, heitti hän proteesinsa muusikolle. Keith Urban hämmentyi tekojalan nähtyään, mutta kirjoitti nimensä proteesiin.

Sen jälkeen hän mietti, kuinka jalka tulisi antaa korrektilla tavalla takaisin omistajalleen, E! News uutisoi.