Mac Millerin fanit syyttävät kuolemasta Ariana Grandea

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen hiphop-tähti Mac Miller, eli Malcolm James McCormick kuoli huumeiden yliannostukseen 26-vuotiaana. Mies löydettiin Kalifornian Los Angelesista kodistaan elottomana. Vielä ei ole varmistunut, oliko kyseessä itsemurha.

Laulaja Ariana Grande seurusteli Mac Millerin kanssa muutaman vuoden ajan, kunnes sai tarpeekseen miehen päihdeongelmasta. Nainen on nyt muistanut edesmennyttä ex-poikaystäväänsä Instagramissa julkaisemalla miehestä kuvan. Hän on kuitenkin joutunut poistamaan kommentoinnin profiilistaan.

Mac Millerin fanit ovat syyttäneet Ariana Grandea miehen kuolemasta. Heidän mukaansa nainen jätti räppärin julmasti, mikä lisäsi Millerin ongelmia entisestään. Poliisi selvittää kuolemaa.

Ariana Grande paljasti heti eron jälkeen Twitterissä, että hän oli yrittänyt tukea Mac Millerin päihteettömyyttä, mutta ei jaksanut toimia enää pidempään aikuisen ihmisen lapsenvahtina. Arianan mukaansa yhdenkään naisen ei pitäisi joutua tilanteeseen, jossa toisen käyttäytyminen aiheuttaa liikaa huolta ja murhetta.