Pojalla oli tylsää bussipysäkillä – teki härskin viestin ilmoitustaululle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Minnesotassa asuva Usindini Christopher Colling-Harper odotti linja-autoa bussipysäkillä. Hänelle tuli tylsää, joten 19-vuotias nuorukainen päätti tehdä jekun Arby’s -ravintolan ilmoitustaululle.

Usindini Christopher Colling-Harper huomasi ravintolan ilmoitustaululla lukeneen, että yritys etsii uusia esimiehiä ja työntekijöitä. Mies muutti tekstiä kirjainten avulla siten, että kyltin teksti muuttui rasistiseksi ja loukkaavaksi. Uudessa tekstissä luki: ”Palkkaamme neekereitä ja huoria”.

Partiossa ollut poliisi huomasi kyltin törkeän tekstin seuraavana aamuna. Viranomaiset pääsivät Colling-Harperin jäljille Facebookin avulla. Nuori mies joutuu vastaamaan syytteisiin myöhemmin oikeudessa, The Smoking Gun uutisoi.

Publiée par Chris Harper sur Lundi 2 juillet 2018