Nicki Minaj jatkoille Lewis Hamiltonin kanssa – rintavako varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu artisti Nicki Minaj on parhaillaan pitkästä aikaa sinkku. Nainen on elänyt koko elämänsä ajan aina pitkissä parisuhteissa, ja on vasta nyt alkanut 35-vuotiaana oppimaan millainen hän on ilman miestä.

Nyt Nicki Minaj on kuvattu poistumassa New Yorkin muotiviikoilla järjestetystä Tommy Hilfigerin muotinäytöksestä yhdessä formulatähti Lewis Hamiltonin kanssa. Minaj varasti kuitenkin kuvaajien huomion Hamiltonilta näyttävällä rintavaollaan.

Nicki Minaj eli taannoin kolme pitkää parisuhdetta ilman taukoja. Ensimmäinen kesti kuusi vuotta, toinen 12 vuotta ja kolmas kaksi vuotta. Tällä hetkellä räppäri nauttii siitä, että hän ei ole tilivelvollinen kenellekään. Hän kertoi, ettei aio enää elää miellyttääkseen miehiä. Jos mies ei pysty tyydyttämään hänen tarpeitaan, mies saa luvan lähteä.

Splash
Splash
Splash
Splash