Katie Pricelle porttikielto lastensa koulun pihalle – huuteli törkeyksiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Povipommina, kirjailijana ja räikeänä mediapersoonana tunnettu Katie Price on kolmannen avioeronsa jälkeen ollut todellisissa rahavaikeuksissa. Tämä on heijastunut myös naisen glamouriin elämäntyyliin, jonka kaunotar on yrittänyt kaikesta huolimatta pitää ennallaan.

Katie Pricen välit hänen ensimmäiseen aviomieheensä Peter Andreen ovat jo pidemmän aikaa olleet tulehtuneet. Nyt 40-vuotias nainen on suututtanut myös viimeisimmän entisen aviomiehensä Kieran Haylerin huutelemalla törkeyksiä hänen uudelle tyttöystävälleen.

Katie Price oli The Sun -sivuston mukaan törmännyt Kieran Haylerin uuteen tyttöystävään Michelle Pentecostiin hakiessaan lapsiaan esikoulusta. Price oli huutanut Pentecostille: ”Nautitko aviomieheni pa**misesta?”. Tämä herjaus aiheutti naiselle porttikiellon koulun pihaa ympäröivien porttien sisäpuolelle.

Katie Price on aina ollut epäonninen rakkauselämänsä suhteen. Naisen kolmas aviomies osoittautui kaikista katalimmaksi, sillä hän petti naista Katien parhaan kaverin ja jopa lastenhoitajan kanssa, minkä lisäksi hän on ajanut naisen taloudellisen tilanteen entistä huonommaksi.