Kova tuuli huijasi koiraa – luuli olevansa uimassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pomeranian on pienikokoinen ja pitkäkarvainen koirarotu, joka muistuttaa kuin pientä karhun poikaa. Pienen kokonsa ja suloisen ulkonäkönsä johdosta pomeranianrotuiset koirat ovat yhä suositumpia lemmikkejä perheissä.

Nyt hellyttävällä YouTube-videolla nähdään eräs lajin edustaja, joka istuu tyytyväisenä omistajansa sylissä. Kova tuuli näyttää kuitenkin jostain syystä saaneen koiran luulemaan, että se on uimassa veden varassa.

Suloisella videolla nähdään miten Peanut Butter -niminen koira on kääntänyt katseensa kohti vastatuulta ja alkanut kauhomaan tassuillaan siihen tyyliin kuin se olisi uimassa. Koiran omistajat eivät pysty pidättelemään nauruaan kun koira nauttii täysin rinnoin omasta ilmauinnistaan.