Madonnan tytär puolialastomana muotinäytöksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Madonnan esikoinen, 21-vuotias Lourdes Ciccone Leon, nousi jo vuosia sitten viihdelehtien sivuille, kun hänen upeabikinivartalonsa päätyi ensikerran paparazzikuvissa. Sittemmin tytärtä ei ole kovin usein otsikoissa nähty, mutta nyt Lourdes on kuvattu rannalla.

Lourdes Leon esitteli jo viime vuonna mallinmitat täyttävää vartaloaan bikineissä, mutta nyt hän on tehnyt siitä työkalunsa. Nuori nainen on nimittäin kiinnitetty muotinäytösten malliksi, ja eilen hän esiintyi Gypsy Sport -merkin catwalkilla New Yorkin muotiviikkojen muotinäytöksessä. Lourdesin asu oli poikkeuksellisen paljastava.

Lourdes Leon paljasti jo vuosia sitten blogissaan tehneensä kesätöitä avustajana Madonnan kiertueella, jossa tämän toimenkuvaan kuului pitkälti esimerkiksi äitinsä alusvaatteiden taitteleminen. Lululla on kaksi sisarusta, 18-vuotias Rocco ja 13-vuotias David.

Splash
Splash