UFC-tähti Conor McGregor oikeuteen bussikahakasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Irlantilainen vapaaottelija Conor McGregor pidätettiin aikaisemmin tänä vuonna pahoinpitelystä. Tähti välttyi täpärästi vankeustuomiolta, mutta tapauksen jälkipuinti ei ole vielä ohi.

Huhtikuussa tapahtuneessa välikohtauksessa loukkaantunut UFC-ottelija Michael Chiesa on aloittanut oikeustoimet McGregoria vastaan. TMZ:n mukaan Hän nosti miestä vastaan kanteen fyysisiä vammoja aiheuttaneesta pahoinpitelystä ja henkisestä kärsimyksestä.

Välikohtauksessa McGregor heitteli taustajoukkojensa kanssa esineitä vastustajansa minibussia kohti. Chiesa sai hyökkäyksessä haavoja kasvoilleen ja joutui perumaan suunnitellun ottelun Anthony Pettisiä vastaan.

Vankeustuomion sijaan McGregor tuomittiin viideksi päiväksi yhdyskuntapalveluun. Lisäksi hänen täytyi osallistua kolme pävää kestäneelle vihanhallintakurssille.