Nyt riitti! Realitytähti kyllästyi sosiaalisen median paineisiin

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Hills ja Laguna Beach -realitysarjoista tunnetuksi tulleen Lauren Conradin elämä näyttää ulkopuolisen silmin melko täydelliseltä. 32-vuotiaan perheenäidin Instagram-kanava on yksi kauneimmista, koska nainen haluaa näyttää elämästään vain kauneimmat asiat.

Instagram

Nyt Lauren Conrad kertoi Redbook Magazine -lehdelle, että ihmisten suurin harhaluulo hänen suhteensa on se, että he ajattelevat hänen elämänsä olevan täydellistä. Conradin mukaan hänen elämänsä on melkoinen sotku, mutta hän päättää olla esittelemättä sitä sosiaalisessa mediassa niin.

Nainen haluaa näyttää elämästään vain kauneimmat asiat muille, mutta kokee sen aiheuttaneen hänelle myös paljon paineita. Kaiken tulisi olla aina kuvankaunista, mutta lopulta Conrad ei pysty nauttimaan asioiden kauneudesta kun hän on ensin joutunut käyttämään koko yön siihen, että on saanut sen näyttämään kauniilta.

Lauren Conradia harmittaa se, että ihmisillä on niin korkeat odotukset ja vaatimukset nykyään sekä itsensä että muiden suhteen. Conrad haluaa kuitenkin muistuttaa välillä itseäänkin siitä, että elämän ei kuulu näyttää täydelliseltä eikä olla kuin kauneimmista Pinterest-kuvista.

View this post on Instagram

Celebrated our sweet Liam’s birthday today 🎂

A post shared by Lauren Conrad (@laurenconrad) on