Syöpäsairas Janita Lukkarinen ambulanssilla sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin miten useista televisiosarjoista tunnetuksi tullut suomalainen realitytähti Janita Lukkarinen paljasti sosiaalisessa mediassa sairastuneensa aggressiiviseen syöpään ja saavan jo hoitoja sairaalassa. Nyt hoito on jo täydessä käynnissä.

Hetki sitten Janita kertoi joutuneensa eilen illalla ambulanssilla Hyvinkään sairaalaan kipukohtauksen vuoksi. Tänään sytostaattihoidossa ollut Janita kertoi lisäksi eilen, että lääkäriltä oli tullut hyviä uutisia hoidoista.

– Veriarvot on tilanteeseen nähden todella hyvät, pääsen huomiseen hoitoon, sekä kroppa kestää sytot hyvin, eli pysytään suunnitelmassa ja tulee yksi uusi solusalpaaja mukaan. Hoidot toteutetaan kahden viikon välein, enkä oo vielä kertaakaan sairastunut. Koputanpa puuta, Janita kirjoittaa.

– Mun sydämen päällä oleva kasvain on pienentynyt, se on enää kolmasosan lähtökohdasta. Mä todella toivon sen katoavan hoidon aikana, jotta mun sydän säästyy säteiltä ja arpeutumiselta.

Janita Lukkarinen tuli tunnetuksi jo vuonna 2012 Big Brother -realitysarjasta, josta hän poistui kesken kauden yritettyään sitä ennen paeta talosta hätäuloskäynnistä. Sittemmin Janita on nähty muun muassa Martina ja hengenpelastajat sekä Temptation Island -sarjoissa.