Selätä syysväsymys ja stressi – näillä keinoilla hemmotteluhetkiä arkeen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Syysväsymys saattaa näkyä helposti ulkoisesta olemuksesta, joten tällöin kannattaa kiinnittää erityishuomiota hyvinvointiin ja terveyteen. Pienet ja arkiset hemmotteluhetket voivat parantaa olotilaa nopeasti.

PureWow on listannut tuotteita, joiden avulla voi saada syysarkeen ja pimeneviin iltoihin pientä lisähemmottelua. Kauneudenhoitoa voi voi suorittaa kotikonstein erilaisten maskien avulla. Silmämaskit auttavat väsyneiden silmänalusten virkistämisessä ja kosteuttamisessa ja yön ajaksi jätetyt kasvomaskit saavat heräämään kauniimpana seuraavaan aamuun.

Markkinoille on tullut myös kasvojen hieromiseen tarkoitettuja kiviä, kuten Kora-yhtiön ruusukvartsista valmistettu sydänkivi. Ihoa voi myös piristää kasvosuihkeella, kuten The Body Shopin Coco Calming -nimisellä virkistäjällä.