Ariana Grande muistelee Mac Milleriä – koskettava somejako leviää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkimaailma järkyttyi äskettäin, kun räppäri Mac Miller löydettiin kuolleena kotoaan Yhdysvalloissa. Syytä ei ole vielä vahvistettu, mutta sen epäillään olevan huumeiden yliannostuksesta johtunut sydänkohtaus.

MIller oli aiemmin eronnut poptähti Ariana Grandesta, joka kertoi eron jälkeen, ettei voinut enää olla Millerille lastenvahti. Nyt Grande on muistellut edesmennyttä poikaystäväänsä videolla.

Siinä Ariana kuvaa räppäriä ja kertoo tämän tekevän hänet onnelliseksi. Videon yhteydessä Grande kirjoitti koskettavan viestin siitä miten hän ihaili Milleriä ja miten hän on nyt surullinen tilanteesta. Samalla hän pahoittelee, ettei kyennyt korjaamaan tilannetta.

– i adored you from the day i met you when i was nineteen and i always will. i can’t believe you aren’t here anymore. i really can’t wrap my head around it. we talked about this. so many times. i’m so mad, i’m so sad i don’t know what to do, Ariana Grande kirjoittaa.

– you were my dearest friend. for so long. above anything else. i’m so sorry i couldn’t fix or take your pain away. i really wanted to. the kindest, sweetest soul with demons he never deserved. i hope you’re okay now. rest.

Lauantaina Ariana Grande julkaisi lisäksi Instagramissa videon, jossa hän kuunteli Millerin Ladders-kappaletta. Siinä Miller sanailee, että elämän kaikkiin yllätyksiin löytyy kyllä aina ratkaisu.