Ellie Goulding kihloihin – paljasti ilouutisen romanttisella kuvalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ellie Goulding on 30-vuotias poptähti, joka tunnetaan muun muassa Fifty Shades -elokuvan tunnusmusiikkina toimivasta Love Me Like You Do -hitistään. Nyt nainen on viettänyt kirkkaimmasta parrasvalosta hetken aikaa sivussa keskittyessään omaan terveyteensä ja henkiseen hyvinvointiinsa koettuaan kiireisen kiertueaikataulun vuoksi loppuunpalamisen.

Nyt Ellie Goulding on ilmoittanut iloisen uutisen faneilleen hänen Instagram-kanavallaan. Nainen on mennyt kihloihin hänen poikaystävänsä Caspar Joplingin kanssa. Goulding on pitänyt aiemmin yksityiselämänsä ja parisuhteensa hyvin salassa, minkä vuoksi romanttinen ilmoitus tulikin monille yllätyksenä.

Ellie Goulding julkaisi suloisen yhteiskuvan hänestä ja Caspar Joplingista, jota Goulding suutelee kuvassa poskelle. Nainen ei malta odottaa omia häitään ja sitä, että hän saa virallisesti olla Joplingin rakastava vaimo.

View this post on Instagram

🤮😷 #CrickedNecksForever

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on