Ex-vaimo järjesti intervention – Ben Affleck vieroitushoitoon!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Ben Affleck on mennyt viime aikoina hieman liian lujaa. Niin lujaa, että näyttelijän ex-vaimo Jennifer Garner järjesti hänelle intervention.

Garner vieraili Affleckin Los Angelesissa sijaitsevassa kodissa keskiviikkona. TMZ:n mukaan ex-vaimo pyysi tähteä hankkimaan itselleen apua. Affleckin kerrotaan tiedostaneen ongelmansa ja olleen myötämielinen kehotukselle.

Ben Affleck otti neuvosta vaariin, ja Garner ajoi hänet paikalliseen vieroitushoitolaan. Näyttelijän kerrotaan kirjautuneen hoitoon pidennetyksi ajanjaksoksi.

Affleckin päihdeongelman kerrotaan pahentuneen etenkin sen jälkeen, kun hän ja Saturday Night Live -tuottaja Lindsay Shookus erosivat hiljattain. Tällä viikolla verkossa levisi kuva, jossa sittemmin Playboy-malli Shauna Sextoniin yhdistetty tähti kantaa kotiinsa suurikokoista laatikollista alkoholijuomia.

 

Splash
Splash