Jennifer Lopez nautti auringosta bikineissä – kurvit eivät jääneet huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinolaulaja Jennifer Lopez on yksi viihdealan kiireisimmistä naisista. Oman Las Vegasissa esitettävän konserttispektaakkelinsa lisäksi nainen juontaa myös World of Dance -nimistä tanssikilpailua, jossa etsitään maailman taitavinta tanssijaa tai tanssiryhmää.

Jennifer Lopez täytti tänä kesänä 49 vuotta, mutta hänen vartalonsa näyttää silti samalta kuin kymmeniä vuosia sitten. Nyt Lopez esitteli treenattuja kurvejaan upeassa oranssin värisessä uimapuvussa.

Jennifer Lopez julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kaksi kuvaa, joissa hän poseeraa viettelevästi oranssi uimapuku yllään. Näyttävä uimapuku oli syvään uurrettu sekä edestä että takaa, ja paljasti näin ollen naisen timmien pakaroiden lisäksi myös koko rintavaon.