Näin teet kylpyhuoneestasi upean – pienet niksit nostavat yleisilmettä

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni ihminen sisustaa olohuoneensa ja makuuhuoneensa ja haluaa, että niissä on tietynlainen tunnelma, joka viestii omasta tyylistä. Usein kylpyhuoneet ja vessat jäävät kuitenkin pienemmälle huomiolle ja ovatkin lopulta kodin persoonattomimmat ja epäkäytännöllisimmät huoneet.

Nyt BuzzFeed Nifty -kanava julkaisi YouTube-videollaan hyödyllisiä niksejä, joiden avulla kylpyhuoneesta saadaan helposti viihtyisämpi, toimivampi ja kauniimpi. Kylpyhuoneiden suhteen huomiota kannattaa kiinnittää etenkin säilytysratkaisuihin.

Muutamien erilaisten hyllyjen, laatikoiden ja pienen uudelleen järjestelemisen jälkeen kylpyhuoneesta saadaan jo nopeasti paljon tyylikkäämmän näköinen. Omaa viihtyisyyttä voi lisätä myös suihkuun kiinnitettävällä vedenkestävällä kaiuttimella tai väriä vaihtavalla suihkun suuttimella.