Justin Bieber naamioitui – häiritsi ihmisiä Central Parkissa tanssimalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keskusteluohjelman juontaja Jimmy Fallon on tunnettu hänen hauskoista tempauksistaan, joita hän tekee julkkisvieraidensa kanssa pahaa-aavistamattomille ihmisille julkisilla paikoilla. Tällä kerralla hän päätti yllättää ihmiset Justin Bieberin kanssa.

Jimmy Fallon päätti soluttautua ihmisten sekaan Central Parkissa New Yorkissa Justin Bieberin kanssa. Kummallakin miehellä oli yllään mustat puvut, aurinkolasit, peruukit ja tekoviikset, joiden avulla tunnetut tähdet pysyivät tunnistamattomina paikallisten joukossa.

Jimmy Fallon ja Justin Bieber keskeyttivät puistossa olevien ihmisten lukemisen, kävelylenkit ja piknikit tanssimalla heidän edessään ja ympärillään. Monia miesten tempaus näytti huvittavan, mutta heillä ei näyttänyt kuitenkaan olevan käsitystäkään siitä ketkä heidän vieressään tanssivat. Lopulta Justin Bieber paljasti itsensä, minkä jälkeen hänen ympärillään alkoikin käymään melkoinen kuhina.