Muotia vai S&M-fetissiä? Tätä trendiä ei ehkä Suomessa nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotimaailmassa erikoisuudentavoittelu viedään ajoittain todella pitkälle, kun suunnittelijat eivät keksi enää mitään tavallisempia uusia ideoita. Taannoin Lady Gaga esitteli päivittäin toinen toistaan erikoisempia himmeleitä yllään, mutta viime aikoina hän on kuitenkin muuttunut selvästi konservattivisemmaksi pukeutujaksi.

Nyt Lontoon muotiviikoilla on kuitenkin nähty eräs kuluvan vuoden erikoisimmista uutuuksista. Fengyi Tanin muotinäytöksessä mallikaunotarten kasvoille oli nimittäin kiinnitetty osin läpinäkyvät muovimaskit, joissa oli vieläpä kaiken lisäksi sininen maaliraita tai naru silmien edessä.

Ei tarvitse olla kovinkaan suurta kristallipalloa, että voi veikata, ettei tätä muotia tulla ainakaan Suomen kaduilla näkemään ihan lähiaikoina.