Nainen laihdutti 36 kiloa – paljasti nyt mitä se opetti

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rachel on tehnyt elämäntapamuutoksen 15 vuotta sitten. Vuonna 2003 hän painoi vielä yli 36 kiloa enemmän kuin nyt. Rachel muutti ruokailutottumuksensa ja asenteensa ruokaa kohtaan kokonaan, mikä auttoi häntä laihtumaan ja myös pitämään painonsa hallinnassa.

Rachel kertoi As/Is -sivuston julkaisemalla videolla mitä hän oppi elämäntapamuutosprojektinsa aikana. Nainen koki olevansa ylipainoisena itsevarma ja arvokas.

Kaikki kuitenkin muuttui kun hän pudotti painoa ja huomasi, että hän alkoi lähestymään vartalomallia, jonka ihmiset kokevat yleisesti hyvännäköiseksi. Tällöin paineet laihtumisesta alkoivat kasaantua.

Rachelin paino alkoi jojoilla, koska hän yritti monia erilaisia nopeita keinoja pudottaa painoa saadakseen ihastuksensa pitämään häntä seksikkäänä. Kun suhteet eivät ottaneet onnistuakseen, hän joi alkoholia ja söi herkkuja, minkä seurauksena paino nousi jälleen monella kilolla takaisin.

Rachel oppi, että laihtuminen ja hoikempi vartalo eivät suojele häntä sydänsuruilta. Hän myös huomasi, että motivaatio, stressi, suhde ruokaan, parisuhde ja henkinen hyvinvointi eivät pysy jatkuvasti samalla tasolla, mikä vaikuttaa painonhallintaan ja pitää lähes mahdottomana sen, että paino ei vaihtelisi.

Rachel huomasi myös sen, että hoikempana elämä oli helpompaa, mikä on hänen mielestään turhauttavaa eikä tunnu tässä ajassa oikealta. Vaateostoksilla hän löytää nykyään helposti oman kokonsa eikä lääkärikäynti pääty aina siihen, että hänen vaivoistaan syytetään ylipainoa.