Game of Thrones -tähti otti sarjan tatuoinnin – sisältääkö juonipaljastuksen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Sophie Turner ei peittele innostustaan tähdittämäänsä Game of Thrones -sarjaa kohtaan. Nyt hän on ottanut itselleen teemaan liittyvän tatuoinnin.

Turner vieraili kihlattunsa, Jonas Brothers -yhtyeen Joe Jonasin kanssa Australian Sydneyssä sijaitsevassa tatuointistudiossa. Hän tatuoitti Game of Thrones -hahmonsa, Sansa Starkin suvun vaakunasta tutun suden pään.

Tatuoinnissa lukee ”The pack survives”, eli Lauma selviytyy. Fanit ovat jopa ehtineet spekuloimaan, onko kyseessä juonipaljastus sarjan tulevalta viimeiseltä kaudelta.

Joe Jonas otti samalla reissulla puolestaan Super Mario, Paavo Pesusieni ja Freddie Mercury -aiheiset tatuoinnit. Turnerilla on jo ennestäänkin sarjaan liittyvä tatuointi, jonka hän otti yhdessä sisartaan Arya Starkia näyttelevän Maisie Williamsin kanssa.