Tältä Jessica Biel näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jessica Biel nousi kuuluisuuteen kristillisiä teemoja käsittelevän Seitsemäs taivas -draamasarjan kautta. Taannoin hän paljasti joutuneensa vaikeuksiin poseerattuaan vuonna 2000 Gear-lehden rohkeassa kansikuvassa yläosattomissa. Kuva oli sarjan tuottajille liikaa.

Nyt Jessica Biel on kuvattu pitkästä aikaa julkkisjuhlissa, kun hän osallistui 2018 Emmy Awards -gaalaan Los Angelesissa. Hänellä oli yllään upea valkoinen iltapuku, mutta vuodet eivät Bielin kasvoilla vielä juuri näy.

Jessica Biel nähtiin siis 18-vuotiaana yläosattomissa Gear-lehden kansikuvassa. Tähti esiintyi tuolloin edelleen Seitsemäs taivas -sarjassa, eikä perhesarjan tuotantotiimi ollut asiasta mielissään. Nykyään Justin Timberlaken kanssa naimisissa oleva tähti kertoo sarjan kuvauspaikalle saapumisen lehden ilmestymispäivän jälkeen olleen nolo tilanne. Biel kuitenkin jatkoi Seitsemäs taivas -sarjassa vuoteen 2002 saakka.

Splash
Splash
Splash