Rihanna twiittasi Juha Sipilälle: ”Vielä ehditte mukaan…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna tunnetaan hänen suositusta musiikistaan ja itsevarmasta tyylistään, ja äskettäin hän poseerasi upeissa GARAGE Magazine -lehden muotikuvissa. Poptähti on myös aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, ja nyt eräs viesteistä on tullut Suomeen.

Rihanna nimittäin lähetti tiistaina iltapäivällä Suomen aikaan Twitteriin viestin, jonka hän oli osoittanut Suomen pääministeri Juha Sipilälle. Viestissään supertähti kertoo toivoneensa, että Suomi olisi osallistunut huhtikuussa GPforEducation-hankkeen rahoitusseminaarissa Senegalissa, mutta niin ei käynyt.

Nyt Rihanna vinkkaa Sipilälle, että GCMandela100-hanketta Suomi ehtii vielä mukaan rahoittamaan. Kyseessä on Global Citizen Mandela 100 -hanke, jota tukemassa on monia maailmanluokan viihdetähtiä. Viestinsä lopussa Rihanna toteaa vielä suomeksi ”Kiitos!”. Samankaltainen viesti lähti Rihannalta myös muiden maiden johtajille.