Rita Ora tihkuu seksiä huvijahdin kannella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Ora on julkaissut viime aikoina runsaasti uutta musiikkia, mutta hän on lisäksi ehtinyt myös keikkailla ahkerasti ja ennen kaikkea poseerata mallikuvissa. Hänen upea vartalonsa täyttää koska tahansa supermallin mitat, joten malliura olisi varmasti tarjolla.

Eilen Rita Ora kuvattiin Espanjan Barcelonassa, jossa hän lekotteli kaikessa rauhassa upean huvijahdin kannella. Täydellisyyttä hipova bikinivartalo oli verhottu vain niukkoihin kullanhohtoisiin bikineihin, jotka vain korostivat upeaa näkyä.

27-vuotias Rita Ora on viime aikoina kohahduttanut pukeutumisellaan niin arkena kuin punaisen maton tapahtumissakin. Läpikuultavat gaalamekot ovat erityisesti olleet naisen mieleen, ja jälleen kerran Ora onnistui saamaan huomion itseensä kiinnitettyä rohkealla asuvalinnallaan.

Splash
Splash
Splash