Tämä mies on Kim Kardashianin hiustyylien takana – kertoi näyttävimmistä tyyleistä

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on tunnettu hänen tiimalasimallisesta vartalostaan. Kurvikkaan ulkomuodon lisäksi naisen ympärillä toimii jatkuvasti iso joukko stylistejä ja kauneusalan ammattilaisia, jotka loihtivat naisen meikki-, hius- ja pukeutumistyylit tärkeisiin tapahtumiin.

Chris Appleton on työskennellyt Kim Kardashianin kanssa pitkään ja ollut naisen hiustyyleistä vastuussa jo vuosia. Nyt hän kertoi Allure-sivuston kuvaamalla videolla taustat naisen muistettavimmista ja näyttävimmistä hiustyyleistä ja niiden tekoprosesseista.

Kim Kardashian on leikannut ja värjännyt hiuksiaan usein, mutta yllättävän moni hiustyyli on kuitenkin loihdittu naiselle peruukkien ja hiuslisäkkeiden avulla. Näin nainen on välttynyt suuremmilta tuhoilta, joita rankat käsittelyt aiheuttaisivat mikäli kaikki muutokset tehtäisiin aina naisen omiin hiuksiin.