Khloe Kardashian on upea näky – poseerasi vatsa paljaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnytti hänen esikoisensa True Thompsonin Cleveland Clinic -sairaalassa noin viisi kuukautta sitten. Nyt tuore äiti julkaisi itsestään kuvia, joissa nainen nähdään vatsa paljaana.

Khloe Kardashian on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kaksi kuvaa, joissa 33-vuotias nainen nähdään upeissa pinkeissä treenivaatteissa. Naisella on yllään tiukat treenitrikoot ja urheiluliivit, jotka paljastavat naisen kiinteytyneen vatsan seudun.

Julkaisun yhteydessä nainen mainostaa palautusjuomaa, jonka ansiosta hän kokee saaneensa nopeita tuloksia rasvanpolton suhteen. Heinäkuussa kaunotar paljasti pudottaneensa ensimmäisen kolmen kuukauden aikana synnytyksestä jo 15 kiloa painostaan pois, ja näyttäisi olevan samalla tiellä edelleen.