Identtiset kaksoset korjasivat sukupuolensa samaan aikaan – siskokset ovat nyt veljeksiä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Atlantassa asuvat identtiset kaksoset näyttävät onnelliselta veljesparilta. Heidän tarinansa on kuitenkin kaikkea muuta kuin tavallinen, sillä Angel ja Fabia Griffin syntyivät tyttöinä. Parikymppisinä he vuosien identiteettikriisin jälkeen tajusivat, että olivat transsukupuolisia.

Veljekset päättivät aloittaa sukupuolenvaihdoksen yhtä aikaa. Kokemus on hitsannut 29-vuotiaat miehet toisiinsa tiiviiksi sisaruspariksi, ja he tekevät kaiken yhdessä. Heille oli helpotus löytää oma persoonallisuus, koska naisen muottiin kasvaminen ei koskaan tuntunut heille luontaiselta. Vaikka Angel on saanut lapsen, ei hänenpoikansa kutsu häntä äidiksi.

Miehet ovat valmiina käymään läpi suuren märään leikkauksia saavuttaakseen ihanteellisen vartalon. Heitä kuitenkin askarruttaa tummaihoisten nuorten miesten asema Yhdysvalloissa ja etenkin se, kuinka poliisiviranomaiset suhtautuvat heidän kaltaisiinsa. He yrittävät parantaa kaikkien vähemmistöjen asemaa räpmusiikin avulla.